Termékajánló
Fizetési megoldás
KIEMELT PARTNEREINK

Klippan logo

MPL logó

FOXPOST Csomagautomata

Facebook oldalunk
Ossza meg ismerőseivel
Fogyasztó Barát

Hírek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
0
0
3
8
8
7
9

Gyártástechnológiánk

Gyártástechnológiánk, a  lézervágó és gravírozó gépünk adta új lehetőségeken alapszik. A lézergravírozás során egy koncentrált lézersugár hatására egy tárgy felületéről az anyag elpárolog vagy elég.

Ezzel rendkívül tartós, jól látható és olvasható felirat, logó, kép, sorszám vagy akár vonalkód készíthető, szinte bármilyen anyagra.
Felhasználási módja rendkívül széles körű. Ez az eljárás egyaránt alkalmas személyre szóló feliratozásra és nagy mennyiségben szóró ajándéktárgyak emblémázására is, de ipari körökben gravírozással történhet a különböző eszközök márkanévvel történő ellátása, szerszámok, vagy alkatrészek sorszámozása. A lézersugár tulajdonságainak köszönhetően apró felületekre is nagy pontossággal lehet gravírozni. Korszerű lézervágó és gravírozó gépünkkel a hagyományos gravírozással szemben szinte bármilyen anyagba (bükk-, és nyír lemezek, plexi, illetve polifoam) készíthetünk mintát. A technológiánk lehetővé teszi az egyedi megjelenítést, mely szerint gravírozunk és vágunk ki kontúrt. A megszerkesztett kép, grafika felépülhet az egyszerűtől a legbonyolultabb elemekig. 
Webáruház készítés